1 Ιανουαρίου 2019

Καλή Χρονιά!!!

Στην πόρτα μας λοιπόν το νεογέννητο 2019!!
Μια χρονιά που πέρασε γεμάτη συναισθήματα , χαρές και πικρίες !!Με θύμησες αγαπημένες , με τα λάθη μας που ίσως μας δίδαξαν κάτι ..
Μετρώ τα βήματα μου σταθερά , με μικρές η μεγάλες δρασκελιές και ποτέ στάσιμα !! Δεν μου αρέσει να λιμνάζω και να αδρανοποιούμαι !! Είμαι ονειροπόλα αλλά ταυτόχρονα και ρεαλίστρια !!
Τώρα θα μου πεις πως συμβαδίζουν αυτά τα δυο ;; Και θα σου πω ότι έτσι συμβαίνει στο δικό μου μυαλό με μικρομόρια  να κολυμπούν και να αλληλοσυμπληρώνονται!!!


Τα τελευταία γούρια για εκείνους που παλεύουν για την υγεία τους!!  Στη Φωτεινή που δεν πρόλαβε να το πάρει , ΄΄Καλό ταξίδι ΄΄
αγέρωχη Κρητικοπούλα μας . Ζεις στις καρδιές μας!!!


Γράφω τις σκόρπιες σκέψεις μου έτσι άναρχα όπως μου έρχονται χωρίς να κάνω μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα για το Νέο Χρόνο !!! Οχι γιατί είμαι απαισιόδοξη , κάθε άλλο η αισιοδοξία είναι προέκταση του εαυτού μου και μόνο στη σκέψη ότι είμαστε άνθρωποι με νου , σκέψη  πιστεύω ότι είναι το μεγάλο μας δώρο  και μπορούμε να διαμορφώσουμε τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό όπως την θέλουμε!!.
Γλυκοκοιτάζω το χρόνο που έφυγε , για ότι κέρδισα , για ότι έχασα και  θέλω να του πω ότι μόνη μου το έκανα παλιέ μου χρόνε!!Μόνη μου αγάπησα τον εαυτό μου και μπορώ να αγαπώ και να νοιάζομαι !!
Μόνη μου επέλεξα να κοιτάξω προσεκτικά ανθρώπους που δεν είχα προσέξει πριν.
όπως και μόνη μου προσπέρασα ανθρώπους που δεν μου κάνουν πλέον, για την αγένεια τους ,την ξεροκεφαλιά τους και τα ΄΄εγώ τους!!
Προσωπικά δεν μετρώ πόσες φορές σου μίλησα είτε εδώ , είτε στην πραγματική μου ζωή , μάλιστα αντιπαθώ αυτές τις ανταποδόσεις . Σου μιλώ για αυτό .που πιστεύω ότι είσαι , κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ανταποδώσει με λέξεις χλιαρές ..
Και θέλω να συνεχίσω αυτό το δρόμο της αληθινής αυτοβελτίωσης μαθαίνοντας από τα λάθη μου , να αγαπάω και να νοιάζομαι αληθινά , να έχω άποψη και να την εκφράζω , να μένω μακριά από εκεί που φαίνομαι ΄΄λίγη΄΄!!
Μα πάνω από όλα να κολυμπάω ανέμελα στις αγκαλιές των αγαπημένων μου , το ωραιότερο δώρο μου , μαμά , γιαγιά  και φίλη για λίγους με τη μεγάλη αγκαλιά μου ζεστή και ολάνοιχτη !!

Καλή και ευλογημένη Χρονιά με υγεία και ελπίδα!!!

42 σχόλια:

  1. Χιλιάδες ευχές για τον καινούργιο χρόνο αλλά πιο όμορφο απολογισμό με ορθή αντικειμενική κριτική δεν έχω διαβάσει. Μεγάλο προτέρημα η αυτογνωσία, μεγαλύτερο όμως η παραδοχή της που μόνο από αληθινά συναισθήματα θα μπορούσε να προκύψει.
    Γιατί η δύναμη, και η πνευματική και ψυχική ισορροπία είναι αποτέλεσμα της αγάπης για τον εαυτό μας και τους άλλους.
    Κι αυτό είναι εμφανές Νικόλ μου. Τα αληθινά συναισθήματά σου χωρίς να περιμένεις την επιδοκιμασία των άλλων είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ποιότητα του χαρακτήρα σου.
    Εύχομαι η κάθε μέρα σου να είναι μοναδική κι αυτή η χρονιά να γεμίσει με αισιοδοξία και ελπίδες...Καλή Χρονιά, ευλογημένη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλή και ευλογημένη να είναι η χρονιά σου Αννίκα μου !! Οσα παρατήρησες με βρίσκουν σύμφωνη και ευχαριστώ που μπήκες μέσα στις λέξεις μου !!Προσπαθώ μεγαλώνοντας να ψάχνω μέσα μου τις αλήθειες γιατι πιστεύω ότι είναι ισχυρό όπλο για να προχωρήσω και να μη μένω στάσιμη!!Υγεία και χαρές εύχομαι καλή μου με ένα ζεστό φιλί

      Διαγραφή
  2. Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία αγάπη και ευημερία εύχομαι με όλα τα καλά του Θεού μέσα στο σπιτικό σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Μαρία μου και στο δικό σου σπιτικό να έρθουν τα καλύτερα!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, Νικόλ μου.
    Εύχομαι η αγάπη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά επίσης Δημιουργικό μου πλάσμα !! Να έχεις ότι λαχταράς και να συνεχίσεις να είσαι τόσο γενναιόδωρη σε όλα σου

      Διαγραφή
  4. Καλή, ευλογημένη χρονιά Νικόλ μου! Να έχεις εύχομαι όλα όσα σχεδιάζεις κι ονειρεύεσαι, κι όλα να τα ζήσεις μέσα σε αυτή την πλημμυρίδα αγάπης που σε κατακλύζει και σε αναζωογονεί!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωματική και υγεία και ψυχική ισορροπία επιθυμώ Λία μου !! Ευχαριστώ για τις ευχές !! Για σένα επίσης εύχομαι να έχεις τα καλύτερα σε κάθε επίπεδο !! Με αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσεις και τη Νέα Χρονιά!ΣΕ φιλώ

      Διαγραφή
  5. Να είσαστε όλοι καλά! Όλοι αυτοί που αγαπάς να είναι γεροί, γιατί η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Όλα τα άλλα τα παλεύουμε.
    Υγεία και για σένα αγαπημένη μου Νικόλ!
    Πάντα να έχεις και να δίνεις αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ζεστές σου ευχές Μαρία μου !! Για σένα τα καλύτερα με τον καλό σου και το κοριτσάκι σας να ανθίζει κάθε μέρα !! Την αγάπη μου

      Διαγραφή
  6. xAIROMAI ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΆΖΩ μΑΡΙΝΙΚΟΛ ΜΟΥ,γιατί μέσα απο τις σκέψεις σου που καταγράφονται σ ε γνωρίζω καλλίτερα και σε θαυμάζω περισσότερο, γιατί δίνεις και σ εμένα το έναυσμα να αυτοερωτηθώ και να αυτοεξομολογηθώ και να αυτοαναιρεθώ.
    Σου ευχομαι ολόψυχα νάχει ςμία γεμάτη χρονιά,γεμάτη αγκαλιές,αγάπη και υγεία ν απολαμβάνεις κάθε στιγμή, να δίνεις και να δίνεσαι και να εισπράττεις ακόμα περισσότερα!
    ΚΑΛΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου εσύ είσαι από τα πιο φιλοσοφημένα άτομα , σε διαβάζω και σε θαυμάζω το ξέρεις!! απλά μόνο τις σκέψεις μου γράφω όπως τις αντιλαμβάνομαι μέσα μου !!
      Για τη νέα χρονιά θέλω να σου ευχηθώ τα πιο απλά αλλά και σπουδαία!!! Υγεία και μόνο υγεία!!Και μέσα από τις δημιουργίες σου να βρίσκεις τη χαρά και τη δύναμη!!
      Την αγάπη μου

      Διαγραφή
  7. Καλή χρονιά Νικόλ .Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο υγεία και χαρά. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά αγαπημένη, με υγεία και μόνο με χαρές για όλη σου την οικογένεια !!!!!
    Πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου φίλη η Νέα Χρονιά να ξεκινήσει με χαρές και ετοιμασίες για το γάμο της Μάρθα σου !1 Με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε!! ΣΕ φιλώ

      Διαγραφή
  9. Καλή χρονιά Νικόλ μου! Πάντα με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Ειρήνη μου με τον ωραιότερο τρόπο να γεμίσει η μικρούλα σας το Νέο Χρόνο με γελάκια και χαρούλες!!!

      Διαγραφή
  10. Ρεαλίστρια και ονειροπόλα !
    ένας όμορφος συνδυασμός που αν ακουμπήσει στην αρμονία δίνει θαύματα.
    Νικόλ μου, προχώρα με τα όμορφα όνειρά σου και τις προσδοκίες σου. Σε ευχαριστούμε για ότι μας δίνεις.
    Καλή χρονιά με την καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανταποδίδω τις ευχές σου Γιάννη μου και εύχομαι να έχεις υγεία , άφθονη δημιουργική γραφή και όχι μόνο και κυρίως γαλήνιες μέρες με τους αγαπημένους σου!!

      Διαγραφή
  11. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ αγαπημενη μου φιλη ολα οσα εχεις καταφερει μόνη σου ειναι τοσο σπουδαια που νομιζω οτι αυτα ειναι που σε κανουν να νιωθεις όμορφα..εχεις αυτογνωσία οπως λεει και η Αννικα πιο πανω και αυτο είναι απο τα μεγαλυτερα προσοσντα του ανθρωπου..το ξεσκατζαρισμα καμια φορα χρειάζετε στην ζωή μας..για να νιωσουμε επί το πλειστον εμεις καλα ..να αγαπησουμε τον εαυτο μας..ειναι μια ομορφη ευχη για την καινουργια χρονια..και οσοι το εχουν καταφερει τα έχουν καλα με το μέσα τους.!!
    Να χαρεις οτι αγαπας Νικολ μου ο καινουργιος χρονος να είναι γεματος υγεία και αγαπη παντου..είναι η κινητήρια δυναμη στον κόσμο.!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ!!! φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου δεν ξέρω αν είναι αυτογνωσία αλλά λέω πολλές φορές και το έχω γράψει μάλιστα ότι αγαπάμε τον εαυτό μας για να μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να μεταδώσουμε τη μελωδία της αγάπης και αυτό το έχουμε ανάγκη !!
      Και σε σένα τα καλύτερα φίλη μου να καμαρώνεις τα υπέροχα κορίτσια σου και τα σπουδαία εγγόνια σου !!! Υγεία και μόνο υγεία!!Σε μοσχοφιλώ

      Διαγραφή
  12. Καλή Χρονιά κι από μένα Νικόλ, με υγεία, χαρά κι αισιοδοξία! Κρατάω την αυτοβελτίωση για την οποία μιλάς. Πάντα προσπαθώ να εξελίσσομαι, τα τελευταία χρόνια έχω βγάλει από το λεκτικό μου ρεπετόριο τις λέξεις "πρέπει" κι "απαιτώ" Ηδη νοιώθω καλύτερα, δε θέλω ν' απαιτώ από κανέναν και ούτε να κάνω πράγματα επειδή πρέπει. Φιλιά πολλά και καλές δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγενία μου πράγματι από κανέναν δεν μπορούμε να απαιτήσουμε τίποτα , στο πρέπει επίσης αντιστεκόμαστε και ακούμε μόνο το μέσα μας !!Η καρδιά μας ξέρει καλύτερα!!
      Να έχεις μια Καλή Χρονιά με υγεία , πίστη και χαρούμενες στιγμές !!
      ΣΕ φιλώ

      Διαγραφή
  13. Οι δημιουργίες σου και αυτές μιλούν στις καρδιές μας, Νικόλ μου και μια λέξη να μην τις συνόδευαν, πολλοί είναι αυτοί που θα σε αναγνώριζαν!

    Η νέα χρονιά θα είναι και αυτή δημιουργική, γεμάτη χαρά και Αγάπη για σένα και την οικογένεια σου!

    ΑΦιλάκια πάντα καρδιάς και Αγάπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως οι δημιουργίες από μόνες τους Στεφανία μου να είναι τόσο ασήμαντες αν δεν συνοδεύονται από τις θετικές μου σκέψεις!!
      Να ευχηθώ καλή Χρονιά γεμάτη αγάπη και υγεία

      Διαγραφή
  14. Καλή χρονιά Νικόλ μου, ό,τι καλύτερο με υγεία και όσα αγαπάς και σε γεμίζουν!!
    Ρεαλίστρια και ονειροπόλα, πόσο ταυτίζομαι.. :)

    Καλή συνέχεια φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σε σένα θέλω να ευχηθώ πολλά και όμορφα!! Πρώτα από όλα υγεία για σένα και τους αγαπημένους σου , επίσης να επιτευχθεί ο στόχος σου στον εργασιακό χώρο γιατί πραγματικά νιώθω ότι αξίζεις πολλά !
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
  15. Καλή ας είναι η νέα χρονιά Νικόλ μου. Να είστε καλά όλοι σας και να έχετε δύναμη να προσφέρετε.Όμορφες σκέψεις αληθινές γεμάτες γνώση για τον εαυτό και καλοσύνη
    Να σαι καλά
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Αννα μου υγεία και δύναμη θα σου ευχηθώ !! Να είσαι καλά με ότι κάνεις και γεμίζεις την ψυχή σου !! Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  16. Τί όμορφα που το εξέφρασες: Να κολυμπάς στις αγκαλιές των αγαπημένων σου!!!
    Τί καλύτερο από αυτό?!
    Πάντα έτσι, κορίτσι μου!
    Από εμένα πολλά γλυκά ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και τις πιο τρυφερές μου ευχές για ένα καλοσυνάτο νέο έτος!
    Καλό ταξίδι στη φίλη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρονια πολλα!
    καλη χρονια!
    με υγεια και καθε καλο!
    φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή χρονιά με υγεία Νικολίτσα μου,
    και με λίγες αλλά ουσιαστικές σχέσεις!
    Πολλά φιλιά! 🎅

    Υ.Γ Ρεαλίστρια και ονειροπόλα; Κι εγώ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή και ευλογημένη χρονιά φίλη μου ,με υγεία, αγάπη, ευημερία, εύχομαι με όλα τα καλά του Θεού πάντα στο σπιτικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλη χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία στο σπιτικό σου Νικόλ κου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή χρονιά με υγεία , αγάπη και πολλές δημιουργικές στιγμές!!
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Escorts In Lahore are great, as they are totally excellent as well as know how they can be best as your accomplices.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά Νικόλ μου! Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και χαρούμενες στιγμές ,εύχομαι σε εσένα και στην οικογένεια σου! Καλό Σ/Κ! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και πολύ αγάπη εύχομαι Νικόλ μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλή χρονιά με υγεία και αγάπη και ωραίες στιγμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πόσο χαίρομαι που διάβασα αυτές τις σκόρπιες ( όπως εσύ τις λες)σκέψεις σου .Για μένα τόσο ουσιαστικές Νικόλ μου.Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Καλή χρονιά Νικόλ μου με υγεία, αγάπη και ναι (!!!!) αυτογνωσία!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι υπέροχα λόγια!
    Πόσο βαθιά η αυτογνωσία και οι αποφάσεις σου Νικόλ μου!
    Να είσαι πάντα καλά και να έχεις μια Νέα Χρονιά μόνο με ανθρώπους δίπλα σου που σε γεμίζουν!
    Υγεία και κάθε καλό εύχομαι σε εσένα και την οικογένεια σου!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή