28 Ιουλίου 2014

Έτσι απλά.......




Απλά με ότι χρειάζομαι περνούν οι μέρες μου εδώ στο Σούνιο !!! Περπατάω το λουλοδόδρομα και κάθομαι όσο πιο πολύ στην μοναχική παραλία!!!










Μου αρέσουν τα απλά καθημερινά πράγματα και παρά τις δυσκολίες μας νιώθω ότι είμαι τυχερή που βρίσκομαι εδώ κοντά στην αδελφή μου !!!!Μεγάλες καθημερινές ανάσες μου χαρίζει η βοήθειά της και είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να βλέπω αβίαστα την θάλασσα και να αναπνέω ελεύθερα την αύρα της !!!Πόσο πολύ σ΄ευχαριστώ Αφροδίτη μου!!!!!








Πάλι ξέχασα να αλλάξω την ημερομηνία της μηχανής μου !!!!!
Όταν οι ακτίνες του ήλιου καθρεφτίζονται στο νερό, φτάνουν στον πάτο της θάλασσας και βλέπεις μέσα από αυτές την άμμο τα παιχνιδίσματα και τους ιριδισμούς το βρεγμένο σώμα στην επιφάνεια και η σκέψη σου αποτοξινώνεται!!!!!

Και αργά το βράδυ το αντιφέγγισμα από το φως της σελήνης!!!
Εκείνες τις μικρές ώρες στη σιγαλιά της νύχτας επαναπροσδιορίζονται οι σκέψεις και μέσα από το σκοτάδι τρυπώνουν οι κραυγές του πολέμου , τα νεκρά παιδιά , αίμα παντού, νεκροί πολλοί!!!
Ανίκανη να αντέξω όλη τη βία !!!!!




Έτσι τα πρωινά ξεκινούν με δημιουργική απασχόληση με κάποιες κρυμμένες ενοχές της ανημπόριας μου προσπαθώ να εξιλεώσω τον εαυτό μου !!!!








Δύο χειροποίητες τσάντες με εσωτερική τσέπη και φόδρα .







και δύο νεσεσέρ καλλυντικών επίσης με φόδρα προορίζονται για το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα..




΄΄Έκθεση χειροποίητης τσάντας 11-12 Οκτωβρίου 2014΄΄





Σας στέλνω αγάπη και αγκαλιές!! Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας!!!!!

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη που δεν απαντώ στα σχόλιά σας αλλά βλέπετε το σήμα μου είναι μισοπεθαμένο!!!

34 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο Νικόλ, απόλαυσε τη φύση και την παρέα της αδελφής σου, γιατί είναι αυτά που αξίζουν στη ζωή !!!
    Πολύ ωραίες οι τσάντες και τα τσαντάκια !!
    Καλή συνέχεια !!! Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες οι τσάντες και τα τσαντάκια σου, Νικόλ μου!!!!!!!!!!!!
    Πολύτιμη η προσφορά σου για το μπαζάρ! Βλέπω πως συνεχίζεις να δημιουργείς ακόμα και στις διακοπές σου!
    Τα λέμε αύριο....φιλάκια και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν οι περιγραφές σου!

    Καλές βουτιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα συνδιασμένα μια χαρά, από τη μοναχική παραλία σου μέχρι τα εξαρτήματα. Από τη θάλασσα και τους ιριδισμούς της μέχρι το αντιφέγγισμα του φεγγαριού.
    Να τα απολαμβάνεις, φίλη μου!
    Κατά τα άλλα: όλα στο διάβα του ανθρώπου είναι. Όλα!
    καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τέλεια όλα! Η μοναχική παραλία, το λουλουδόδρομο και οι τσάντες!! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικόλ μου όλα ωραία τα έφτιαξες, η παραλία πανέμορφη... αλλά είναι και αυτές οι κραυγές του πολέμου που δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τις μικροχαρές της ζωής, όπως λες και εσύ είμαι ανίκανη να αντέξω τόση βία.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nκόλ μου προκομένη και γενναιόδωρη, οι τσάντες σου πανέμορφες όπως και οι περιγραφές σου !!! Απόλαυσε τη μαγευτική παραλία και τη συντροφικότητα της αγαπημένης σου αδελφές και ας ελπίσουμε όλοι ότι αυτός ο μακάβριος παραλογισμός της βίας, των πολέμων, των αγριοτήτων θα λάβει τέλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή συνέχεια αγάπη μου
    στην ανάπαυλά σου....
    Οι τσάντες σου πολύ πρωτότυπες!!!

    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πρώτη σου φράση η πιο σημαντική!
    " Απλά με ό,τι χρειάζομαι" Αυτό είναι το νόημα!
    Οι τσάντες σου πολύ όμορφες και για καλό σκοπό!
    Να είσαι καλά Νικόλ μου.. σ'ευχαριστώ που ήρθες ακόμα και στις διακοπές σου να με επισκεφθείς!! Την αγάπη μου και πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα Νικόλ μου!!Απόλαυσε τήν πανέμορφη παραλία σου,χαλάρωσε,απόλαυσε τίς διακοπές σου!!Οι τσαντούλες σου είναι τέλειες!!Υπέροχες!!!Εξαιρετικές καί γουστόζικες!!Τό ίδιο καί τά πορτοφόλια!!Μπράβο γιά τήν προσφορά σου!!!Θά τά πούμε πολύ σύντομα!!Ξέρης!Χα χα!!!Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υπεροχες τσαντες!
    να περνας ομορφα ευχομαι!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι μικρές απλές απολαύσεις είναι και οι καλύτερες!
    Οι δε τσάντες σου, τρισχαριτωμένες!!!
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπημένη μου Νικολ χαίρομαι που περνάς τις διακοπές σου όμορφα και με την αδελφή σου!!Οι τσάντες σου ειναι πολύ ωραίες και με υπέροχους συνδυασμούς..Να εισαι καλά!!! και ας ελπίζουμε να τελειωσει γρηγορα αυτός ο ανόητος πολεμος που γίνεται γύρω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ένα καλύτερο απ' το άλλο!Τόσο η υπέροχη και ξένοιαστη περιγραφή του δρόμου του φεγγαριού όσο κι οι όμορφες χειροποίητες δημιουργίες σου, που θα 'ναι πάντα για έναν καλό σκοπό.Αυτή τη φορά όμως θα προτιμήσω την περιγραφή εκείνη που αφήνει στο τέλος μια θλιβερή αναφορά για το αίμα των παιδιών που χύνεται στη Γάζα!
    Να 'σαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γλυκιά μου Νικόλ, να περνάς όμορφα με τη αδελφή σου! Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου, που δεν αποχωρίζεσαι ούτε στις διακοπές :)) Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μου αρέσει που έχεις τον χρόνο να παρατηρήσεις όλα τα όμορφα της ζωής... και ας υπαρχουν δυσκολίες.. αυτά τα απλα αλλα ομορφα πράγματα που πολλες φορες δεν τους δίνουμε σημασία.. Νικόλ μου ειναι που μας γεμίζουν γαληνη και δύναμη να συνεχίσουμε..για τα αυτονόητα... που τα προσπερναμε... να περνας καλά Νικόλ μου.. και ναι είσαι τυχερή που έχεις ενα δικό σου ανθρωπο διπλα σου... αααααα μου αρεσαν και τα λουλουδια του δρόμου.. σου φιλακιαααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φαίνονται όλα υπέροχα......να περνάς όμορφα.....Καλή ξεκούραση :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα να περασεις Νικολ! Καλες διακοπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νικολ μου προσπαθω να βρω την αναρτηση σου για την Επανασταση της καλοσυνης αλλα μου εμφανιζει τα σχολια μονο και οχι την αναρτηση.. Μπορεις να με βοηθησεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλά να τα περνάς, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.. έξοχο το Σουνιο, υπεροχα τα έργα σου, καλή επιτυχία... και.. (ξέχασα κατι;.. ).. δεν ξέρω...
    νασαι παντα καλα΄!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νικόλ μου καλημέρα. Η μοναχική σου παραλία, ονειρεμένη, Εκεί ξεκουράζεσαι πραγματικά μακριά από την πολυκοσμία. Αλλά και οι τσάντες σου πολύ ωραίες, Σε ευχαριστούμε πολύ, θα τις βάλουμε μαζί με τις υπόλοιπες. Καλή συνέχεια στις διακοπές σου με την αδερφούλα σου. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπέροχες οι δημιουργίες σου και για καλό σκοπό!
    Να περνάς όμορφα, Νικόλ μου, να ξεκουράζεσαι!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eύχομαι να απολαμβάνεις αυτη τη θέα τουλάχιστον ως την ημερομηνία που γράφει η μηχανή σου!
    Τα δημιουργήματά σου πολύ τρυφερά, όμορφα και για καλό σκοπό!και το κυριώτερο, σε κρατούν απασχολημένη!πολλα φιλιά στην Αφροδίτη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα Νικόλ! Είναι περασμένες δώδεκα οπότε εύχομαι καλό μήνα. Πολύ όμορφες οι τσάντες. Η δεύτερη ειδικά έχει το ρομαντικό αέρα μιας άλλης εποχής. Συμφωνώ μαζί σου για τα απλά καθημερινά πράγματα ... Αυτά αρέσουν και σε μένα και αυτά ζούμε καθημερινά με τον γιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλη μου καλό μήνα, καλή σου μέρα όλα να σου πάνε όπως τα θες!Να δημιουργείς και να χαίρεσαι το σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απλά και όμορφα!
    Να έχεις εναν τελειο μηνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι δημιουργίες σου καταπληκτικές!!
    Στα απλά και καθημερινά κρύβεται η ευτυχία αρκεί να μπορείς να τη δεις και είναι κρίμα που κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν!
    Καλό μήνα και να περνάς όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ομορφιά κρύβεται σε απλά πράγματα & καθημερινές στιγμές που τις προσπερνάμε αδιάφορα. Όπως τα λες Νικόλ μου!
    Οι δημιουργίες σου υπέροχες και χαίρομαι που γεμίζεις τη ματιά και την ψυχή σου με γαλάζιο της θάλασσας και ήλιο.
    Καλό μήνα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα εκτιμούμε τα απλά άραγε όσο τους αξίζει; Και όντως σε αυτά είναι η αξία και το νόημα της ζωής μας!!! Τα καλούδια σου είναι πολύ όμορφα γλυκιά μου Νικόλ. Να περνάς ξεχωριστά και να έχεις έναν όμορφο μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ετσι είναι Νικόλ , η χαρά είναι στα απλά ..αλλά σπάνια τα αξιολογούμε όπως τους πρέπει.Οι τσάντες σου είναι πολύ πολύ όμορφες (και τα νεσεσέρ φυσικά)και ο σκοπός για τον οποίο τα έκανες σεβαστός και αξιαίπενος!!!Ευχομαι να περάσεις πολύ πολύ όμορφα και αυτές οι καλοκαιρινές ανάσες να σε κρατούν ζεστή και δυνατή τις χειμωνιάτικες μέρες..... Φιλάκια αγάπης από το όμορφο Φανάρι(είναι κοντά κοντά στον Αγιο Νικόλαο που επισκέφθηκτες τον χειμώνα σε κάποιο σου ταξίδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απίθανες οι τσάντες και τα νεσεσέρ, Νικόλ!! Ακόμη πιο απίθανη η προσφορά σου και σε αυτή την προσπάθεια!!Να'σαι καλα΄, να "γεμίσεις" τις μπαταρίες σου και να περνάς όμορφα και ξέγνοιαστα! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Olá, Nicole,

    Estou vindo do blog da querida Dimi.

    Você faz belas artes.

    Parabéns.

    beijinhos,

    Lígia e =^.^=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι κάνει το Νικούλι μου???δε σε ξέχασα Νικόλ μου,μόλις γύρισα απο ολιγοήμερες διακοπές και σας αναζητώ..μου λείψατε τρελά τα φιλαράκια..ξέρω την κάνατε για διακοπές κι εσύ μαζί!εύχομαι να περνάς καλά ματάκια μου το μακρύ καυτό καλοκαιράκι!η μοναχική παραλία τα λέει όλα...γαλήνη ηρεμία χαλάρωση και αναζωογόνηση..μικρές στιγμές ευτυχίας λίαν απαραίτητες!φανταστικές οι δημιουργίες σου με σούπερ ρομαντική διάθεση με μοτίβο που αρέσει σε κάθε θηλυκό!σου στέλνω την αγάπη μου και μιά μεγάλη αγκαλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή