3 Απριλίου 2020

Εντός και επί τα αυτά!!!

Πέρασαν τρεις μήνες και κάτι από την τελευταία φορά που έγραψα εδώ , που ήρθα να σας συναντήσω στο χώρο σας !!
Κλεφτές ματιές μόνο ελλείψει χρόνου και τώρα που οι σκέψεις έγιναν βουνό , το βήμα μετέωρο και η καρδιά γεμάτη φόβο και ανασφάλεια ήρθα πάλι ..
Ενα ΄΄μένουμε σπίτι΄΄ άλλαξε τη ζωή μας , την καθημερινότητα μας και αυτή η άγνωστη πανδημία του πανικού που  δεν εξηγείται . Αλλωστε το άγνωστο μας φοβίζει , όσο ήταν στην Κίνα πιστεύαμε ότι είναι μακριά μας  , όμως με ταχύτητες φωτός ξεχύθηκε και αγκάλιασε όλον τον πλανήτη , σκόρπισε φόβο και θάνατο !!!
Ο φόβος δημιουργεί και παράλογες συμπεριφορές και έτσι βλέπουμε τα ράφια των σούπερ μάρκετ να αδειάζουν , θέμα επιβίωσης!!!!
Αναλύσεις δεν θα κάνω , δεν πιστεύω σε συνομωσιολογίες , ο κορονοϊός  είναι δίπλα μας , μας απειλεί  και ακολουθώ τις οδηγίες των  λοιμωξιολόγων !!!
Σπίτι με τα τρία παιδιά που πρέπει να προστατεύσω και να φροντίσω αφού η κόρη μου και μαμά τους έκανε επέμβαση στα πόδια της και η άλλη κόρη έχει κάταγμα μεταταρσίου ..
Αλλωστε μου αρέσει το σπίτι , με τα παιδιά κάνουμε πολλές συζητήσεις και βέβαια και τα διαδικτυακά τους μαθήματα !!
Η ωριμότητα και η υπευθυνότητα τους δεν μου δίνει το δικαίωμα να νιώσω αλλιώς..
Τίποτα δεν θα είναι ίδιο το ξέρουμε όλοι όταν περάσει ο λοιμός , θα αφήσει νεκρούς και δυστυχία !!
Ψυχολογική και οικονομική αστάθεια αλλά ας  μείνουμε ζωντανοί!!




΄΄Ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος και στο κλουβί της φυλακής του΄΄
                                                                            Μαχάτμα Γκάντι
Ακόμα και από εδώ πιστεύω ότι όλοι μας μπορούμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας και να αλληλοβοηθούμε , αρκεί να είμαστε ΄΄εμείς΄΄
Σας εύχομαι να είστε καλά!!































40 σχόλια:

  1. Me alegro verte por aquí, muy ocupada estás.
    Las flores, maravillosas!!!
    Besos desde España y cuidate mucho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Querida Marta estoy aqui tratanto de tener la calma!!Porue los dias que pasamos en todo el planeta son muy diferentes y dificiles.

      Deseo lo mejor para ti y cuidate !!

      Διαγραφή
  2. ...ο μπλε υάκινθός σου, λες και έχει αγκαλιστεί! Αυτό έπιασε το μάτι μου... κι ας με πεις ονειροπαρμένη!
    Λύγισε ή καρδιά μου με τις ευθύνες που έχεις.... Ίσως κι εγώ περισσότερες, μα ας μη τα λέμε εδώ... ΤΩΡΑ, τα βάσανα ΕΙΝΑΙ μεγάλα. ΠΟΙΟΣ περίμενε κάτι τέτοιο!!! Νικόλ μου, και μή χειρότερα. Η προσωπική μας φυλακή είναι η χειρότερη.
    Εύχομαι να σας δίνει δύναμη ο Θεός. Κρυφή προσευχή, διότι πάνε να τα δυαλίσουν όλα...
    Σε φιλώ, Υιώτα "Αστοριανή" ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου μακρινή φίλη δεν θα σε πω ονειροπαρμένη απλά αυτό το μικρό αγκάλιασε την ψυχή σου για λίγο και είναι σημαντικό !! Με τα παιδιά το μόνο μου μέλημα είναι να είναι ασφαλή και ευτυχώς συνεργάζονται καλά !!
      Μπουχτίσαμε από τόσους νεκρούς Γιώτα μου , τόσο φόβο !!
      Ομως είναι μονόδρομος και αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι η σωματική μας και ψυχική μας υγεία !! Σφίγγουμε τα δόντια και προχωράμε
      Σε φιλώ με αγάπη και μια κρυφή ελπίδα!!

      Διαγραφή
  3. Περαστικά στις κόρες σου. Και καλό κουράγιο στις ευθύνες σου. Που είναι και ευχάριστη ανάπαυλα μέσα στην καραντίνα.
    Καλά να είστε και κουράγιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά μόνο να ευχόμαστε να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κόρες μου με τα πόδια τους πάνε καλά Αννα μου , εγώ με τα παιδιά συνεργαζόμαστε 25 ημέρες τώρα καλά και μέσα στη μέρα μας υπάρχουν και ευχάριστες ενασχολήσεις, όπως κατασκευές , επιτραπέζια ..
      Είμαστε όλοι φοβισμένοι και πρέπει να έχουμε δύναμη για να μπορούμε να συνεχίσουμε !!
      Τα φιλιά μου και την αγάπη μου

      Διαγραφή
  4. Ανατροπή στους ρυθμούς τής ζωής μας. Αναζήτηση νέων προσαρμογών. Για πολλούς η δυσκολία αξεπέραστη.
    Τα παιδιά θα τα ξεπεράσουν.
    Τυχερά τα εγγόνια σου, Nikol. Παραγωγικές συζητήσεις μαζί σου και σίγουρα πολλές καλλιτεχνίες κοντά σε μια γιαγιά που παραμένει ανθεκτική, δημιουργική και αισιόδοξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα είναι σίγουρο καλέ μου φίλε ότι με κάθε τρόπο πρέπει να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε ,όσο δύσκολη είναι αυτή η αλλοπρόσαλλη προσαρμογή !!
      Τα παιδιά είναι η ευλογία μας και χαίρομαι που μπορούμε μαζί να βρίσκουμε μικρές χαρές στην καθημερινότητα !! Καλή δύναμη !!

      Διαγραφή
  5. Μακάρι να μπορούσα να σου πω οτι έχεις άδικο,οτι υπερβάλεις,οτι είσαι απαισιόδοξη απο κούνια,ομως ό,τι γράφεις είναι και δικές μου σκέψεις και δικοί μου φόβοι και δικές μου ανασφάλειες.Ζουμε τον απόλυτο τρόμο.Κάτι που ενέσκηψε απο το πουθενά και σάρωσε τα πάντα.Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να σταθούμε όρθιοι να μη μας παρασύρει,για μας,για τα παιδιά και τα εγγόνια μας,γιατί είμαστε ακόμα χρήσιμοι με υποκείμενα νοσήματα ή μη.Κι ομως λυγάμε γιατί είμαστε άνθρωποι και δε μπορούμε με καθαρό μυαλό να διαχειριστούμε το τωρα,πόσο μάλλον το αύριο που θαναι εξ ίσου ζοφερό για άλλους λόγους που θ ακολουθήσουν μαθηματικά την πανδημία.Μακάρι ν αντέξουμε και μακάρι να μη λείπει κανείς στο προσκλήτήριο μετά το ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,αλλά θάμαστε ποτέ ξανά ελεύθεροι;;;αναρωτιέμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο Χαρά μου σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον οικονομικό τομέα που ούτως η άλλως έχουμε πληγεί !!
      Προτεραιότητα τώρα μα τώρα έχει η υγεία μας η σωματική πρώτον και πάλι πρώτον και η ψυχική !! Εχουμε ανάγκη τις δυνάμεις μας να τιθασεύσουμε τους δικαιολογημένους μας φόβους για όλους τους ανθρώπους μας αλλά και όλα τα ξενιτεμένα μας που και σένα σε τρώει η ανησυχία για το δικό σου κορίτσι !!Θα λυγίζουμε κάθε τόσο ας βρει ο καθένας μας το αντίβαρο για να έρχεται στα ίσια της η ζυγαριά !! Σε φιλώ με όλη μου την αγά πη !! Να προσέχεις πολύ!1

      Διαγραφή
  6. καλημερα!!περαστικα στα κοριτσια σου!!
    καλη δυναμη!καλο κουραγιο!!!
    εχεις την καλυτερη παρεα!
    !αγκαλια και φιλι ακινδυνο απο μενα για εσας....

    οι ευχες και οι προσευχες μας συντροφια σε ολους σας(ολους μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιριδα μου μας χρειάζονται πολλές δόσεις δύναμης για αυτό το θανατηφόρο ιό που κάθε μέρα παίρνει μαζί του πολλούς νεκρούς !!
      Να είστε (είμαστε) καλά και να μη λείπει κανένας
      Ευχαριστώ καλή μου !! Σε φιλώ πολύ

      Διαγραφή
  7. Η ζωή, ο θάνατος, η ελπίδα με παροτρύνουν ν’ αντέξω, να κρατήσω γερά, να αποτάξω ιδέες και σκέψεις που με πληγώνουν, να προσεύχομαι να βγούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα απ’ αυτό τον εφιάλτη. Ξέρω πως πρέπει να αντέξουμε να απομυθοποιήσουμε τον φόβο και να αντλήσουμε δύναμη να την φέρουμε στα δικά μας μέτρα να βοηθήσουμε τους άλλους και τον εαυτό μας, να κάνουμε την υπέρβαση σε στιγμές ξεχωριστές για τον καθένα μας.
    Νικόλ μου, εύχομαι καλή δύναμη, περαστικά στα κορίτσια σου κι ας κάνουμε μια ευχή να ξαναβρούμε την ζωή μας χωρίς άλλο πόνο. Αυτές οι ζοφερές στιγμές που ζούμε είναι της σιωπής και της περισυλλογής.
    Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννίκα μου πόση δύναμη μπορεί να έχει η ψυχή του ανθρώπου :::: Θα σου απαντήσω τεράστια και δεν το λέω ερήμην , δοκιμάστηκα σκληρά με αρρώστιες του άντρα μου μόνη και κλεισμένη 23 1/2 χρόνια και άντεξα και για μένα και για τα κορίτσια μου !! Ποιά εγώ που έχω μπόλικη ευαισθησία και πληγωνομαι πολύ και εύκολα !!
      Είναι καινούργια και θανατηφόρα η δοκιμασία όμως είναι και μονόδρομος καλή μου φίλη !!! Ενώνουμε τις ευχές μας και την προσευχή μας να τελειώσει γρήγορα και με λιγότερους η και καθόλου νεκρούς . Σε φιλώ

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Νικόλ! Ολοι μας μουδιασμένοι στεκόμαστε απέναντι στα συμβάντα που κανείς μας δεν περίμενε...Ακολουθούμε κι εμείς τις οδηγίες που μας λένε για να αισθανόμαστε ασφαλέστεροι και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εμμένουμε, να προσπαθούμε και να αισιοδοξούμε. Αν και συνήθως φοβάμαι εύκολα, αυτή τη φορά επιλέγω ν' αλλάξω πορεία και να αισιοδοξώ για το καλύτερο όλων μας. Καλή δύναμη εύχομαι στην οικογένειά σου και σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγενία μου τον δικό μας φόβο καλούμαστε να νικήσουμε και να ελπίζουμε , τίποτα άλλο . Ετσι μετέωροι , ακίνητοι και αποσβολωμένοι στεκόμαστε όλοι σε αυτήν την πανδημία~~
      Υπομονή και δύναμη καλή μου . Σε φιλώ

      Διαγραφή
  9. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στα κορίτσια σου, Μαρία μου.
    Τουλάχιστον, είναι ήσυχες πως τα παιδιά τους είναι σε πολύ καλά χέρια.
    Είσαι πολύ θετικός άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως αντιμετωπίζεις αυτή την κρίση με ψυχραιμία και αισιοδοξία.
    Με τις ευωδιές των υάκινθων και την κρυφή προσμονή να "ανθίσουμε" σύντομα όλοι μας, σου στέλνω ένα γλυκό φιλί και την αγάπη μου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κορίτσια μου πάνε καλά Μαρία μου και ναι έχεις δίκιο μέσα από τα δικά μου βιώματα επέλεξα την θετικότητα , προτιμώ τώρα που βρισκόμαστε σε κίνδυνο να σιωπώ και να αντλώ δυνάμεις !!
      Μακάρι να τελειώσει σύντομα αυτή η παγκόσμια πανδημία και να βρούμε τα νέα βήματα μας !! Σε φιλώ με την αγάπη μου

      Διαγραφή
  10. Νικόλ μου όλοι είμαστε προβληματισμένοι στο πότε θα τελειώσει όλο αυτό και πως θα είναι η κατάσταση μετά. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.
    Περαστικά στα κορίτσια σου και καλή δύναμη για όλες τις ευθύνες που έχεις αναλάβει.
    Να είσαι καλά!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου ευχαριστώ για τις ευχές !!! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά είναι το μόνο σίγουρο !! Εκείνο που έχει σημασία τώρα είναι να έχουμε υπομονή, δύναμη και να προσέχουμε !! Σε φιλώ με αγάπη

      Διαγραφή
  11. Νικολ καλησπέρα σου,
    δεν ξέρω καλή μου φίλη, εδώ ανοίγουμε τις καρδιές μας και μιλάμε. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν με πεις "επιπόλαιο" αλλά περισσότερο φοβάμαι τους ...προστάτες και τα μέτρα παρά τον ιό. Γιατί αν αυτός πήρε εφιαλτικές διαστάσεις οφείλεται στη δική τους ανυπαρξία εντελώς. Συμφωνούμε;
    Καλή δύναμη να έχετε όλοι σας και να αντέχετε.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιπόλαιο δεν θα σε πω Γιάννη μου !! Οι ανησυχίες σου και η έλλειψη γιατρών , υγειονομικού υλικού και σε λίγο και χρημάτων είναι όλων μας οι σκέψεις !!
      Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και αυτό με τρομάζει πιο πολύ!!
      Προς το παρόν μας χρειάζεται υπομονή , προσοχή και να νικήσουμε τους φόβους μας !!
      Την αγάπη μου

      Διαγραφή
  12. Για δες που σε σκεφτόμουν (και) σήμερα το πρωί καθώς έπλενα τα χέρια μου, με το τριανταφυλλένιο σου, σαπούνι!
    Άκου κάτι που δεν το βλέπουμε από αυτή την σκοπιά, δεν μένουμε μέσα από φόβο αλλά από Αγάπη για τον εαυτό μας και για τους άλλους!
    Η αγάπη μας ενώνει και η αγάπη, μας θεραπεύει!
    Ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός πολύ χειρότερος από τον ιό γιατί ρίχνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μας κάνει επιρρεπής...
    Περαστικά στις κόρες σου και κοίτα να χαρείς τις εγγόνες σου, έχει και αυτό το καλό του!

    ΑΦιλάκια καρδιάς και πολύ αρωματισμένα από τα λουλουδάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεφανία μου και μένα η σκέψη μου βρίσκεται συχνά κοντά σας γιατί από όλους έχω πάρει κάτι , μια ματιά , μιά λέξη , ένα κείμενο !!
      Και μένα ο φόβος μου είναι για τους άλλους , όχι για μένα , για τους αγαπημένους μου που συνεχίζουν να δουλεύουν ,για εκείνους που ήδη υποφέρουν .
      Να είσαι καλά και σε φιλώ με την αγάπη μου

      Διαγραφή
  13. Περαστικά στα κορίτσια σου.
    Να γίνουν γρήγορα καλά. Κοίτα να χαρείς την παρέα των εγγονιών σου.
    Εύχομαι να βγούμε όλοι δυνατοί από αυτόν τον εφιάλτη.
    Να προσέχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κορίτσια καλυτερεύουν Ρένα και με τα παιδιά είμαστε μια χαρά , ξέρεις εσύ.
      Αρχισαν και τα διαδικτυακά μαθήματα , παιδευτήκαμε στην αρχή αλλά τώρα καλά !!
      Να είστε καλά όλοι και μακάρι γρήγορα να βγούμε από αυτόν τον αρρωστημένο εφιάλτη!!

      Διαγραφή
  14. Ας αρχίσω με τα όμορφα , τα υπέροχα λουλούδια που φέτος δεν θα μπορέσω να φυτέψω...Νικόλ μου διάβασα και έπαθα με τα προβλήματα των κοριτσιών σου και το μόνο που μπορώ να πάρει η ευχή να σε βοηθήσω είναι μία προσευχή να σε βοηθήσει ο Θεός να είσαι δυνατή και όρθια.Ημαστε μέσα σε μία καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναγνωρίσει. Το μόνο που μπορούμε είναι να της αντισταθούμε! Ακλόνητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου ευτυχώς τα είχα φυτέψει πριν από τον κορονοιό και τώρα τα χαίρομαι και χαμογελώ !! Τα κορίτσια μου πάνε καλύτερα , τώρα να σου πω ότι τα εγγόνια δήλωσαν ότι μετά την καραντίνα θα φύγουν;;
      Αχ εσύ που απλόχερα χαρίζεις τη δύναμη σου και την αγάπη σου !!!
      Να είστε καλά και ο Θεός ξέρει Σας φιλώ

      Διαγραφή
  15. περαστικα στις κορες και καλο κουραγιο σε εσενα με τα παιδια γιατι με 3 παιδια κλεισμενη στο σπιτι ξέρω απο πρωτο χερι οτι δεν ειναι καθολου ευκολο!
    ευχαριστουμε για τις υπεροχες φωτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Λίτσα μου . Τα παιδιά είναι μεγάλα και συνεργάζονται παρά τον εγκλεισμό πολύ καλά θα έλεγα !! Μετά τα διαδικτυακά μαθήματα ανακαλύπτουν πολλά πράγματα να κάνουν. Ζωγραφική , κατασκευές , φυτέψαμε λουλούδια και τελευταία ασχολούνται με ζαχαροπλαστική !! Να είστε και εσείς όλοι καλά και να προσέχουμε !!

      Διαγραφή
  16. Εύχομαι περαστικά και σιδερένιες οι κόρες σας! Ας ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο με την ελπίδα μας στο Χριστό και στην Παναγία μας!
    Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία , τα προβλήματα των κοριτσιών μου περνάνε !!
      Μακάρι να έχουμε την ευλογία του Θεού στις εφιαλτικές μέρες που ζούμε σε όλον τον πλανήτη !!Καλή δύναμη επίσης

      Διαγραφή
  17. Ευτυχώς τα προβλήματα των κοριτσιών σου Νικόλ μου θα περάσουν και ευτυχώς που έχουν εσένα για μαμά γιατί καλύτερη αγκαλιά δεν θα μπορούσαν να έχουν τα εγγόνια σου.. το να μείνουν τόσες μέρες μαζί σου σίγουρα θα ήταν το καλυτερό τους ε;...είναι πολύ τυχερά κορίτσι μου..
    Το αύριο μας θα είναι αλλιώτικο σίγουρα .. γιατί θα καταλάβουμε πόσο ανάγκη έχουμε τα συναισθήματα μας να εκφραστούμε μέσα από αυτά.. και να ανοίξουμε τις αγκαλιές μας ...θέλω να το πιστεύω..
    Ας μην αφήσουμε τον φόβο να μας βάλει από κάτω.. και ας τον κάνουμε ελπίδα για το αύριο με την βοήθεια του θεού να κάνουμε υπομονή και να έχουμε δύναμη
    Τα λουλουδάκια σου έστειλαν την μοσχοβολιά τους μέχρι εδώ κάτω..φιλενάδα.. η Ανοιξη είναι εδώ η φύση ξέρει τι κάνει οι άνθρωποι δεν ξέρουμε...
    Να είστε όλοι καλά αγάπη μου να προσέχετε.. να μου φιλήσεις τα κορίτσια..την αγαπη μου παντα..!!!��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου πάντα έχεις καλό λόγο για τον καθένα μας !! Τώρα έχουμε να διαχειριστούμε τον φονικό ιό και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι !!
      Να είστε όλοι καλά και θα περάσει και αυτό !!Την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά

      Διαγραφή
  18. πωππωπωω τι μυρουδιες μου ρθαν με τα ζουμπουλια!!!!
    εστι τα παιδια μας δινουν δυναμη
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
    να μας βλεπουν να λυγιζουμε τα ειμαστε απελπισμενοι
    η αληθεια ειναι οτι αυτα το πηραν πιο ευκολα αποφαση
    ενω εμεις σταθηκαμε ανετοιμοι κ ανωριμοι... μας εβαλαν τα γυαλια
    γι αυτα οφειλουμε να ειμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ Κ ΧΑΜΟΓΕΜΑΣΤΟΙ!!!
    ολα θα περασουν
    κ μετα θα εκτιμησουμε πολλααααααααα ηδη το καταλαβαμε ποσα ειχαμε κ τα θεωρουσαμε δεδομενα!!
    περαστικα στα κοριτσια σου ολα θα γινουν ΠΙΣΤΗ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Σοφάκι μου τα παιδιά είναι πηγή ζωής και τους οφείλουμε τα πάντα !!
      Με χαμόγελο και όρθΙοι συνεχίζουμε !!
      Σε φιλώ μικρή με αγάπη

      Διαγραφή
  19. Απλά, πέρασα μετά από πολύ καιρό...
    Όλα θα πάνε καλά, είναι για όλους μια μεγάλη δοκιμασία Nikol μου!
    Ας έχουμε υπομονή!
    Φιλιά καλό ξημέρωμα, τίποτα δεν είναι δεδομένο.Ποτέ δεν ήταν απλά τώρα είναι πια ορατό.
    Καλή Ανάσταση σε όποιες συνθήκες, γιατί όλα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν μέσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρβάρα μου η δοκιμασία είναι και μεγάλη και δύσκολη !! Ολα είναι ανθρώπινα και στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε ότι πιο πολύ μπορούμε !!
      Την αγάπη μου

      Διαγραφή