19 Ιανουαρίου 2014

Το χρώμα του ήλιου στο δρόμο μου .....


Μια μικρή βόλτα ξεκίνησα να κάνω περπατώντας σε μικρά δρομάκια . Η μέρα ήταν μουντή και ξαφνικά βλέπω αυτόν τον κατακίτρινο ήλιο μπροστά μου . Η πρώτη ακακία του χειμώνα ανθισμένη!!!!!! Την χάζεψα , την φωτογράφισα και με αφορμή την μωβ ανεμώνη της Μαρίας http://mytripssonblog.blogspot.gr/ και το (life image # 1) θέλησα να σας δείξω την ομορφιά του δρόμου και το μεγαλείο της φύσης.
Η ψυχική μου διάθεση ανέβηκε αυτόματα στο ζενίθ , χωρίς να υπολογίσω μια αναπάντεχη συνάντηση . Προχωρώντας σε ένα μικρό δρομάκι και με το χαμόγελο ως τ΄αυτιά ετοιμάζομαι να περάσω απέναντι και ξάφνου από ένα μικρό δρομάκι βγαίνει ένα αυτοκίνητο με ορμή. Κάνω μερικά βήματα πίσω και αντιλαμβάνομαι ένα παιδάκι με ποδήλατο να προχωρά, με δύναμη το τραβώ κοντά μου ελάχιστα μα ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πριν το αυτοκίνητο αστραπή περάσει από μπροστά μας. Το αγοράκι άρχισε να κλαίει επειδή πόνεσε από την απότομη κίνηση , μια μητέρα ούρλιαζε και ένας πατέρας έλεγε: Που πας ρε μ.......; Γύρισα το κεφάλι μου και κοίταξα το ζεύγος το οποίον μια με ευχαριστούσε με προσποιητή ευγένεια και μια φώναζαν στο 6χρονο η 7χρονο παιδάκι. Αμέσως θυμήθηκα , έχω μνήμη ελέφαντα το ομολογώ και απευθυνόμενη στο μπαμπά του λέω κάπου σας ξέρω. Τον ήξερα καλά και .. Πριν μια εβδομάδα πήγα στο Ολυμπιακό στάδιο να πάρω τα εγγονάκια μου από την προπόνηση. Καθυστερημένη και μη βρίσκοντας που να παρκάρω έκλεισα δύο αυτοκίνητα με τη γνώση ότι θα επέστρεφα τάχιστα . Επιστρέφοντας βλέπω έναν άντρα 45 περίπου ετών και αφού με είδε εκτόξευσε τόσες ύβρεις μαζεμένες , ζήτησα συγνώμη αναγνωρίζοντας το λάθος μου , μάταια όμως , ενώ έβαζα τις ζώνες των παιδιών η ένταση της φωνής του και το εύρος των ύβρεων συνεχιζόταν με τη βοήθεια και της συζύγου . Εκείνο που είπα δύο φορές είναι ότι υπάρχουν παιδιά μπροστά και όχι μόνον τα δικά μου αλλά και άλλα παιδάκια . Φύγαμε με τα παιδιά αφού μας στόλισε με μια μεγαλοπρεπέστατη μούντζα , τα παιδιά σοκαρισμένα ρωτούσαν διάφορα . Εκείνο που εξήγησα είναι ότι έκανα λάθος αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε βρίζει τόσο . Για μένα το περιστατικό είχε λήξει αν ξάφνου δεν έβλεπα τη φάτσα του απορημένη που τον γνώριζα . Με ψυχραιμία απάντησα ότι είμαι εκείνη η μ...., η .... που έχασε 10 λεπτά από το χρόνο του και κάνοντας στροφή συνέχισα την πορεία μου , αγνοώντας βεβαίως τις φωνές και των δύο προκειμένου να σταματήσω. Αισθάνθηκα την παρουσία του παιδιού δίπλα μου του έδωσα ένα απαλό φιλί στο μέτωπο και έφυγα!!! Τα συμπεράσματα δικά σας . Σας εύχομαι καλή εβδομάδα , να είστε καλά και μην αφήνεται κανέναν να αποφασίζει για εσάς! Φιλάκια πολλά πολλά

66 σχόλια:

  1. Πραγματικά είναι ένας κατακίτρινος ήλιος...ένας πανέμορφος κατακίτρινος ήλιος...!!
    Για τα υπόλοιπα τι να πω...μερικοί άνθρωποι θα είναι πάντα ξεροκέφαλοι και αγενείς ό, τι κι αν γίνει...
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμμετοχή σου!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρία μου με το που είδα την ανεμώνη πήρα τους δρόμους να βρω κάτι να το δω , με ξεσήκωσες .
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  2. Nikol μου πανέμορφες-απίστευτες οι Φωτο. Όσο για την υσμπεριφορά; Δυστυχώς έχουμε χάσει (και) την Κοινωνική μας αγωγή...
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα μικρά μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα Μαρία μου , τα υπόλοιπα τα προσπερνώ
      Φιλάκια

      Διαγραφή
    2. nikol μου δεν ξέρω αν το έχεις πάρει αλλά έχεις βραβειάκι! Αν θέλεις πέρνα από το blog μου!
      http://www.syllegw-stigmes.gr/2014/01/tag-11-11.html

      Διαγραφή
  3. Αυτός ο «άνθρωπος» να πρόσεξε ποτέ την ακακία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ το παιδάκι δεν πρόσεχε , η ακακία του έλειπε!!
      Καλό σου απόγευμα.

      Διαγραφή
  4. Μια τέτοια κούκλα,ολάνθιστη ,έχω ακριβώς στο ύψος της βεράντας μου και χαμογελώ στη θέα της κάθε φορά που το βλέμμα μου την ανταμώνει!
    Όσο για το περιστατικό,το αφήνω ασχολίαστο...Ελπίζω το ζεύγος να πήρε ένα μάθημα ζωής!
    Φιλάκια ,αγαπημένη μου φιλενάδα!
    Καλή κι ευλογημένη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η πρώτη που είδα φέτος και πράγματι σαν ήλιος φωτεινός μου φάνηκε .
      Φαντάσου να την βλέπεις κάθε μέρα .
      Καλή εβδομάδα άσωτη κόρη...
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  5. Δυστυχως η κρίση που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική... Έχουμε ξεχάσει πολλές αξίες και μαζί την ευγένεια που είναι άγνωστη λέξη για αρκετούς ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα Κική μου , λυπάμαι μόνο τα παιδιά που μεγαλώνουν έτσι .
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  6. Το παθαίνεις και εσύ αυτό ε?Να ανεβαίνει η διάθεσή σου αντικρίζοντας το μεγαλείο της φύσης!Πανέμορφος ο ήλιος σου Νικόλ μου,λαμπερός και φωτεινός βρίσκεται εκεί για να γεμίζει χαμόγελα τις ψυχές μας!Καλώς σε βρίσκω στο όμορφο μπλογκ σου,μία όμορφη καινούρια εβδομάδα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονίμως και αδιαλείπτως το παθαίνω και όταν έρθει η άνοιξη άσε πολύ σοβαρά τα πράγματα .
      Καλώς όρισες
      Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  7. Τώρα μου θύμισες την ταινία με την Βουγιουκλάκη και το λαγό...χαχα. Καλημέρα Νικολ μου! Οι άνθρωποι ψάχνουν ευκαιρίες να βγάλουν τα νεύρα τους, αυτό πιστεύω εγώ. Όλοι μας κάποιες φορές υπερβάλαμε και δεν συγχωρέσαμε το λάθος του άλλου... Δες το ως μια κακή στιγμή. Σίγουρα θα κατάλαβαν πως υπερέβαλαν. Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου η παρασημοφορία καθόλου δεν με απασχολεί , πιστεύω ακράδαντα όμως ότι τα παιδιά πρέπει να τα σεβόμαστε , με κάθε τρόπο και σε κάθε στιγμή
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  8. Νομίζω Νικόλ μου ότι τελικά αποκαθίσταται η αδικία όταν συμβαίνει και στην δική σου περίιπτωση δεν άργησε να συμβεί! Θα πάρω μαζί μου την όμορφη εικόνα της ανθισμένης ακακίας ανυπομονώντας να έρθει η Άνοιξη, σε καλημερίζω και σου στέλνω τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου καθόλου δεν μένω εκεί μόνο ανατριχιάζω τι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή , κράτα εσύ την ακακία και περίμενε
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Νικόλ μου και καλή εβδομάδα!!!!!! Υπέροχη η φωτό με την ακακία.... που πραγματικά σαν ήλιος μέσα στο καταχείμωνο μας δείχνει πως σε λίγο θ;α έρθει η άνοιξη!!! Για την συμπεριφορά του οδηγού τι να πω... έλλειψη παιδείας ή ξέσπασμα νεύρων.... προσπάθεια να επιβληθείς όταν βλέπεις ότι σε παίρνει.... η μαγκιά του Έλληνα.... Εσύ όμως του έδωσες ένα μάθημα ζωής και πιστεύω να το πήρε για τα καλά!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ μου πραγματικά αυτή η ακακία μου έφτιαξε τη μέρα. Τα υπόλοιπα τα προσπερνώ , αρκεί που το μικρό δεν έπαθε κάτι
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  10. Νικόλ μου ο ήλιος σου μου είπε καλημέρα τούτο το πρωινό, αλλά μου θύμισε η ανάρτησή σου και ένα ακριβώς ίδιο περιστατικό που συνέβη προχθές με 19χρονη ποδηλάτισσα(κόρη φίλων) που είχε όμως τραγική κατάληξη, γιατί δεν βρέθηκε ένα χέρι σαν το δικό σου να την σώσει. Αυτά έχει η ζωή.
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα Ελένη μου κρίμα να χάνεται ένα νέο κορίτσι , σαν άνθρωπος και μάνα λυπάμαι τόσο πολύ για τον τραγικό αυτό θάνατο
      Φιλάκια Ελένη μου

      Διαγραφή
  11. Μερικοί άνθρωποι έχουν ξερή την ψυχή τους
    και δεν θα ανθίσουν ποτέ!!!!
    Εσύ έκανες το καθήκον σου κι έδωσες ηχηρά
    ένα μάθημα ζωής!!

    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα Ελένη μου απογοητεύομαι για τέτοιους γονείς
      φιλάκια

      Διαγραφή
  12. Καταρχήν η φωτογραφία σου είναι απίστευτης ομορφιάς!!!! Πόσο μας ηρεμεί η φύση!!!
    Ευτυχώς που βρέθηκες εκεί για το παιδάκι!!! Ο Θεός σε έστειλε!! Οσο για τον μπαμπά του, μάλλον θα κατάλαβε ότι του έβαλες τα γυαλιά!!! Αλλά έπρεπε να τρέξει ξοπίσω σου να ζητήσει συγνώμη..Τελοσπάντων...
    Είπαμε έιναι κι οι οδηγοί πολύ απρόσεχτοι και γκαζιάρηδες χωρίς λόγο... τι να πεις... να σαι περήφανη για τον εαυτό σου καλή μου Νικόλ!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή βδομάδα να χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλένα μου από τη χθεσινή μου βόλτα έμεινε η ομορφιά της ακακίας , η ανατριχίλα τι μπορούσε να πάθει το παιδί και πέταξα στο καλάθι τα λοιπά , δεν με αφορούν
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  13. H Μαρία μάς ξεσήκωσε,ευχάριστα νά αποθανατίσουμε κάτι πολύ όμορφο καί νά μάς ανεβάσει τήν διάθεση!Χαίρομαι πού ήσουν εκεί τήν κατάλληλη στιγμή γιά τό παιδάκι!!Οσο γιά τούς ανεγκέφαλους γονείς,μήν δίνης σημασία!Προσπέρασέ το!Οι φωτογραφίες σου εξαιρετικές!!Νά έχης πάντα στήν τσάντα σου τήν μηχανή!!Εσω έτοιμη Νικόλ μου!!Συμμετέχω καί εγώ στό Life images!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι η χαρά που πήρα με την πρώτη ακακία για φέτος δεν λέγεται τόσο απλά και όμορφα
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  14. Κάτι η πανέμορφη ακακία (πράγματι φωτεινή σαν τον ήλιο!!!) κάτι το περιστατικό.. συγκλονίστηκα! Να'σαι πάντα καλά φίλη μου! Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ακακία μου μένει , το περιστατικό μου αφήνει ότι βρέθηκα εκεί την κατάλληλη στιγμή
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  15. Οι φωτογραφίες της ακακίας είναι ένα πανέμορφο όνειρο!!!
    Το ...συμβάν είναι ένα κακό όνειρο...
    Ευτυχώς που βρέθηκες πλάι στο παιδάκι... Συμπεριφορές σαν του.. κυρίου(!) δυστυχώς δεν θα εξαλειφθούν, οπότε τσάπα κόπος...
    (Α, πριν λίγο ήρθε στο σπίτι ο Γιάννης και μου έφερε το πακετάκι μου!!! Έλιωσααααααααα!!! Πολύ με συγκίνησες, κορίτσι μου!!! 1000 ευχαριστώ!!! Είναι πανέμορφα όλα!!!)
    ;-)
    Αγκαλιά πελώώώώώρια και φιλάκια πολλά και γλυκά!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απογοητεύομαι να βλέπω γονείς με τέτοιες συμπεριφορές .
      Να είσαι καλά κοριτσάκι , χαίρομαι με τη χαρά σου
      Αγκαλιά και δυνατό φιλί

      Διαγραφή
  16. Χάρηκα πολύ που σε βρήκα Νικόλ μου, χάρηκα και με την υπέροχη ακακία! Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον "κύριο" που μεγαλώνει αυτό το καημένο παιδί! Με καίει που ζουν με τέτοιους ανθρώπους μικρές ζωούλες! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες Ειρήνη μου . Είσαι και εσύ μαμά και καταλαβαίνεις πόσο παρανοικά είναι τέτοια περιστατικά μπροστά στα παιδιά .
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  17. Νικόλ μου, τα κίτρινα στις φωτογραφίες σου εκπληκτικά.
    Επίσης εκπληκτικός και ο ευγενικός τρόπος που συστήθηκες.
    Φοβάμαι όμως πως οι τραμπούκοι στη συμπεριφορά
    δεν παίρνουν μαθήματα καλής συμπεριφοράς
    ούτε κι απ' τον καλύτερο δάσκαλο.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου είναι η απογοήτευση που νιώθουμε μπροστά σε τέτοιες συμπεριφορές , όχι για μένα καθόλου δεν με επηρεάζει αλλά τα παιδιά που πρέπει και αξίζουν και αγάπη και σεβασμό.
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  18. Πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά!!!!
    Πάντως μπράβο πολύ καλά το χειρίστηκες του συστήθηκες όπως έπρεπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οι φωτογραφίες σου πολύ όμορφες!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου λυπάμαι για το τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους , τίποτα άλλο
      Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  19. Κάτι τέτοιοι τύποι μου γυρνάνε τα άντερα! Και μετά μου χαλάνε και τη διάθεση! Η ακακία ευτυχώς είναι η "α-κακία" φύση και μας σώζει κάπως... Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαπα ούτε καν τη διάθεση μου χαλάει , το μόνο που λυπάμαι είναι πως μεγαλώνουν κάποια παιδιά
      Φιλιά

      Διαγραφή
  20. Εγώ θα κρατήσω μόνο τη ζωντάνια της φωτογραφίας και απλά θα πω ότι ο κόσμος είναι τόσο πιεσμένος από παντού που δε θέλει και πολύ να ξεπεράσει τα όριά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά θα κάνεις Κατερινάκι μου τα λοιπά τα προσπερνώ με μόνη εξαίρεση το παιδάκι
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  21. Έκανες το σωστο Νικόλ μου κι οι εξηγήσεις που έδωσες στα παιδιά ήταν οι ενδεδειγμένες. Τα παιδιά μαθαίνουν έτσι ότι δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα αλλά κι εσύ μπορείς να ξεπερνάς τέτοιες καταστάσεις! Εύγε για το χειρισμό σου όσο και για τις φωτογραφίες σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Αριστέα μου τα παιδιά είναι πιστοί αντιγραφείς των συμπεριφορών μας , αξίζουν επί πλέον τον σεβασμό μας
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  22. Εγώ,λέω,Νικόλ μου,πως η ψυχή σου μοιάζει μ'αυτή την " κούκλα" ακακία που φωτογράφισες!!
    Φιλιά,γλυκιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρόζα μου τόσο όμορφη είναι και η ψυχή των παιδιών και θα παραμείνει όμορφη με σωστές συμπεριφορές .
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
  23. Είσαι υπέροχη, Νικόλ μου. Πρωτίστως για την σεμνότητα, την αξιοπρέπεια και το ήθος σου - υλικά ακριβά και σπάνια για να σταθεί ο εαυτός. Όσο για εκείνα τα ντουβάρια; Τίποτα. Zero. Τα ντουβάρια δεν ακούνε, ούτε νιώθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν είμαι όλα αυτά κορίτσι μου , όμως ρητά και κατηγορηματικά αρνούμαι τα παιδιά να ακούνε όλες τις ΄΄βρωμιές΄΄ χωρίς ίχνος ντροπής . Κρίμα μόνο για όσα παιδιά δεν έχουν το σεβασμό που τους πρέπει.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  24. Ηρθα το πήρα και θα το τακτοποιήσω άμεσα
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα γλυκό μου κοριτσάκι!δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα..ο πανέμορφος ήλιος σου,η ακακία που ανθίζει μέσα στο χειμώνα είναι η ομορφιά της ζωής..όσο για τα μαθήματα που μας πέρασεςεδώ,θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι..οι μικρόψυχοι,οι αναίσθητοι,οι αδιάφοροι,οι μικροπρεπείς οι ανίκανοι για να έχουν παιδιά οι αδαείς,οι ζηλόφθονοι ζουν ανάμεσά μας με τα ελαττώματά μας..ας προσπαθούμε εμείς που βλέπουμε ''κάτι παραπάνω΄΄να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να προσφέρουμε..με τον οποιοδήποτε τρόπο!ας δίνουμε λοιπόν και μαθήματα συμπεριφοράς όπου συναντούμε κάποια υστέρηση..κάπου θα πιάσει,δεν μπορεί..όλοι μας να κάνουμε προσπάθειες..τίποτα δεν πρέπει να μένει στην τύχη τελικά!παντού να δίνουμε τις μάχες μας!μόνο αυτό..αγώνας χρειάζεται!ακόμα και για αυτό!σου στέλνω την αγάπη μου,τον θαυμασμό μου και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καίτη μου εκείνο που για μένα έχει μεγάλη σημασία είναι ο σεβασμός μας απέναντι στα παιδιά , γιατί η ψυχή των παιδιών είναι άγραφο βιβλίο και οι γονείς έχουν υποχρέωση να φροντίσουν σε αυτό το βιβλίο να γίνονται σωστές καταγραφές .Κατά τ΄άλλα ουδέποτε θέλησα να νουθετήσω κανέναν παρά μόνο εμένα .
      Πάρε την αγάπη μου και τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  26. To έλλειμα παιδείας στη χώρα μας είναι τραγικό, οι κοινωνικές συμπεριφορές απίστευτα τραυματικές σε κάθε πτυχή της ζωής μας και βέβαια έχουνε άμεση επίδραση στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, ευτυχώς υπάρχουνε άτομα σαν κι εσένα που κάνουνε τη διαφορά όμως δυστυχώς πλειοψηφούν οι ανεύθυνοι, οι αγενείς, οι μικρόψυχοι, οι ανίκανοι..... μία από τις.φωτεινές εξαιρέσεις είσαι Νικόλ
    και παράδειγμα προς μίμηση.....η φωτογραφία σου υπέροχη , φώτισε τις ελπίδες για ένα καλλίτερο αύριο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδία μου και Μαρία μου έχω απέραντο σεβασμό στις νέες ζωούλες που οι γονείς οφείλουν να περνούν μηνύματα σωστά λυπάμαι για τέτοιες συμπεριφορές που ξεσπούν στα μικρά , εμένα καμμιά βρισιά δεν με αγγίζει.
      Να είστε καλά
      Σας φιλώ πολύ

      Διαγραφή
  27. Τι όμορφη ακακία!!
    Και τι άσχημη του "κυρίου" η κακία...
    Μένω στην ομορφιά των φωτογραφιών σου και τα άλλα τα αφήνω, γιατί δεν αξίζει. Ευτυχώς έσωσες το παιδάκι. Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολείσαι με παιδιά Ελλη μου και ασφαλώς γνωρίζεις οπότε μένουμε στην άκακη ακακία Φιλάκια

      Διαγραφή
  28. Δε μ εντυπωσίασε τόσο η ακακία,που ούτως ή άλλως είναι εντυπωσιακή,αλλά η συμπεριφορά σου απέναντι στον αγενή πατέρα(μετά της κυρίας του). ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!
    Ο Άνθρωπος φαίνεται μάτια μου και χαίρομαι που σε γνώρισα.
    Φιλιά πολλά με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζω τι φαίνεται Χαρά μου , το μόνο σίγουρο είναι οτι ουδέποτε με απασχόλησαν οι γονείς ,αλλά η συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά .
      Να είσαι καλά ψυχή μου
      Σε φιλώ πολύ πολύ

      Διαγραφή
  29. Κούκλα η ακακία!! Πανέμορφη μεσα στην κίτρινη φορεσιά της!!
    Οσο για την συμπεριφορά κάποιων, δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια!! Δυστυχώς, από κάτι τέτοια περιστατικά , φαίνεται η έλλειψη παιδείας, τρόπων, κοινωνικής αγωγής ! ΚΑι από την άλλη, ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι σαν εσένα που μάς θυμίζουν τον πραγματικό λόγο ύπαρξής μας πάνω στη γη!!!
    Να'σαι πάντα καλά, Νικόλ μου!! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου σκέψου τη συμπεριφορά αυτών των γονέων απέναντι στα παιδιά τους που τα αγαπούν , αυτό με καίει εμένα .
      Φιλάκια πολλά Πέπη μου

      Διαγραφή
  30. Καλή Νικόλ μου , είχαμε και μεις μια ακακία έξω από το σπίτι μας οταν ήμουν μικρούλα τη θυμούμαι...δεν υπάρχει πια...ωραίες οι φωτος σου...
    μπράβο που βοήθησες το παιδάκι
    οσο για την λεκτική ευγενεια μην νοιαζεσαι
    αμα λες οτι ήταν και προσποιητή η ευγενεια τους..και έβριζε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή χρονιά σου εύχομαι Nikol μου γεμάτη ομορφιά, αγάπη και ευτυχία!!! Οι φωτογραφίες σου υπέροχες!!! Όσο για το περιστατικό,κρίμα που υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σαν του κυρίου και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλή μου Νικόλ. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές και δυστυχώς δίδουν το κακό παράδειγμα στα παιδιά τους που θα γίνουν συνεχιστές τους..... Πολύ θα ηθελα να ήμουν αόρατη δίπλα τους για να ακούσω τις συζητήσεις τους και αν που δεν το πιστεύω ντράπηκαν καθόλου!!!! ή μετάνοιωσαν στο ελάχιστο! Είμαι χαρούμενη και υπερήφανη που σε γνώρισα!!! και εύχομαι στον πολλαπλασιασμό ανθρώπων με την δική σου ψυχή και ευγένεια...Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχεις βραβειάκι
    http://eleannasdeardiary.blogspot.gr/2014/01/11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πολύ ομορφη η ακακια και συγχαρητηρια για τα βραβεία σου!!!!Καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου με την ακακία. Το παιδάκι είναι πολύ τυχερό που το έσωσες, αλλά δυστυχώς και πολύ άτυχο με τους γονείς που έχει. Φιλιά πολλά, πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Nikol έκανες το αυτονόητο! έσωσες ενα παιδί!
    ίσως αυτο όμως να του δωσει (του πατέρα) ένα είδος μαθήματος, οτι δεν έιναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο!φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βουνό με βουνό δεν σμίγει Νικολ μου. Δεν νομίζω ότι μπορούσε να φανταστεί όταν σου φώναζε ότι θα του έσωζες το παιδί. Η ακακία είναι υπέροχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή