19 Οκτωβρίου 2012

Ανακύκλωση...τώρα

Πριν μερικές μέρες η Αθανασία φίλη από το ''ΔΩΣΕ-ΠΑΡΕ'' μου χάρισε δερμάτινα λουράκια με πολλά τρουκς από μπότες. Σκέφτηκα αμέσως πόσο όμορφα βραχιόλια μπορούν να γίνουν . Και έγιναν , διατέθηκαν ήδη για το παζάρι στο ''λιθαράκι''. Ανακύκλωση λοιπόν , δεν πετάμε τίποτα.

8 σχόλια:

  1. Και η γλυκιά μελισσούλα κάθε ανακυκλώσιμο υλικό είναι ικανή να το μετατρέψει σε κόσμημα. Μαρία μου σε ευχαριστούμε που υπάρχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια marie και Μαρία η ανακύκλωση είναι πολύ σημαντική για μένα, επίσης σημαντική είναι και η προσφορά μας μικρή η μεγάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο Nikol!!! Καλή συνέχεια! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικόλ σε ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου, αν θέλεις μπορείς να γίνεις και αναγνώστης μου. Τα βραχιόλια σου μου άρεσαν πιο πολύ από το δικό μου.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστώ Ελένη για την επίσκεψη , και συ αν θες μπορεις να γίνεις αναγνώστης μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο σου που ανακυκλωνεις υλικα,σ'ενα τοσο ωραιο αποτελεσμα!!!Αμα το καναν ολοι σ'ολο τον κοσμο,δεν θα καταστρεφαμε τους φυσικους πορους και τον πλανητη.
    Καλη εβδομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχεις απόλυτο δίκιο και έτσι το βλέπω και εγώ ,να προστατεύουμε το περιβάλλον αλλά και να μην πετάμε τίποτα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή