29 Σεπτεμβρίου 2012

Χειροποίητο βραχιόλι

Θέλω να σας δείξω αυτό το βραχιόλι , από κρυστάλλους κιτρινίτη τους  οποίους μου χάρισε η Μ. Νικολιά από το ΔΩΣΕ-ΠΑΡΕ και έτσι το έφτιαξα και της το χάρισα. Την τεχνική αυτή την αγαπώ ιδιαίτερα , την αλίευσα από Μαλλαισιανό μπλογκ , είναι βέβαια το πρώτο κόσμημα που φωτογραφίζω για να σας το παρουσιάσω.

28 Σεπτεμβρίου 2012

Χειροποίητο πλεκτό βραχιόλι


Θέλω να σας δείξω αυτό το πανέμορφο βραχιόλι, που έπλεξα με το βελονάκι και λεπτό χρυσαφί σύρμα.Είναι μια δύσκολη θα έλεγα δουλειά , αλλά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

25 Σεπτεμβρίου 2012

Δαχτυλίδι πλεκτό

Άλλο ένα πλεκτό χειροποίητο δαχτυλίδι πλεκτό με χρυσό σύρμα. Η μοναδικότητα αυτού του κοσμήματος είναι η πέτρα. Πρόκειται για ακατέργαστο ορυκτό που προέρχεται από τη Λαυρεωτική γη.

Δαχτυλίδι πλεκτό

Πλεγμένο με το βελονάκι και λεπτό σύρμα με ρυθμιζόμενο δακτύλιο και με τετράγωνο όνυχα.

Χειροποίητο βραχιόλι

Ένα πολύ όμορφο βραχιόλι από σύρμα εύκαμπτο, προσαρμόζεται σε κάθε χέρι. Οι ημιπολύτιμες χάντρες είναι όνυχας.

22 Σεπτεμβρίου 2012

Χειροποίητη τσάντα

Έφτιαξα μια καινούργια τσάντα χειμερινή, λόγω της δροσούλας και του χειμώνα που έρχεται. Το ύφασμα είναι αδιάβροχο , το ιδιαίτερο στοιχείο της είναι η τσέπη για το κινητό σας

18 Σεπτεμβρίου 2012

Χειροποίητη τσάντα

Η νέα μου τσάντα είναι σε κλασσική , κομψή γραμμή, από λινό γλυκό μπέζ -σοκολά χρώμα. Στο εσωτερικό της έχει φόδρα και πάτο και εξωτερικά κλείνει με μεγάλη αγκράφα. Την λατρεύω ήδη!!

16 Σεπτεμβρίου 2012

Χειροποίητες καρφίτσες

Καρφίτσες  από οργάντζα η πρώτη και μεταξωτό ταφτά η δεύτερη. Και οι δύο είναι κεντημένες στο χέρι για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

13 Σεπτεμβρίου 2012

Πλεκτά δαχτυλίδια!!!!




Πλεκτά με το βελονάκι και σύρμα διαφόρων χρωμάτων τα μοναδικά αυτά δαχτυλίδια. Ακόμα και η βάση είναι χειροποίητη.

Χειροποίητο δαχτυλίδι

Χειροποίητο δαχτυλίδι από χάντρες αχάτη και  swarofski

Εθνικ τσάντα

Πριν μερικές μέρες η Εύη απο το ΔΩΣΕ-ΠΑΡΕ μου χάρισε ένα εθνικ ύφασμα από το Πακιστάν. Μου άρεσε τρομερά η ιδέα μιας χειροποίητης εθνικ τσάντας, δυσκολεύτηκα λίγο επειδή το ύφασμα είναι λεπτό. Τελικά βρήκα και χρησιμοποίησα ένα χοντρό μορντώ ύφασμα για φόδρα . Το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Χειροποίητη καρφίτσα

Μια πολύ όμορφη καρφίτσα και αυτή για το ''λιθαράκι''

11 Σεπτεμβρίου 2012

Χειροποίητη καρφίτσα

Μια ξεχωριστή καρφίτσα έφτιαξα με μαύρη δαντέλλα  και ροζ ύφασμα. Τα ροζ στρας και οι μαύροι αχάτες δίνουν λάμψη και αρχοντιά

9 Σεπτεμβρίου 2012

Χειροποίητη τσάντα

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Μετά από αρκετό καιρό έφτιαξα αυτήν την υφασμάτινη τσάντα με σκοπό να διατεθεί στο ΔΩΣΕ-ΠΑΡΕ για το φιλανθρωπικό παζάρι στο ''λιθαράκι''